1995-ben szereztem nyelvtanári diplomát a Szegedi Egyetemen, azóta dolgozom nyelvtanárként.

1997-2018 között az Orosházi Táncsics Mihály Gimnáziumban, azóta Hódmezővásárhelyen a Németh László Gimnázium, Általános Iskolában tanítok. 2008-ban tolmács, szakfordító diplomát szereztem. Azóta a gimnázium LanguageCert vizsgahely lett, amelynek a munkáját szervezem, vizsgára készítek fel és vizsgáztatok is. Rendszeresen veszek részt az emelt szintű tantárgyi illetve a középszintű érettségi bizottságok munkájában 2005 óta. A követelmények up-to-date ismerete hatékony segítséget jelent diákjaim felkészítésében.

A közoktatás mellett egyéni illetve kiscsoportos órákra váromtanítványaimat.A közös munka megkezdése előtt megbeszéljük pontosan mit várnak az óráktól, milyen célt tűztek ki maguk elé, melyik a számukra legmegfelelőbb nyelvvizsga. Felnőtteknek üzleti, gazdasági angolt, illetve szóbeli kommunikációt oktatok A1-C1 szinten. Igény szerint személyesen és online formában is van lehetőség a nyelvi órákra.

Olyan motivált diákokat és felnőtteket várok, akik segítséget keresnek céljaik megvalósításához. Nem tudok ígérni 4-6 hét alatt anyanyelvi nyelvtudást. Ugyanakkor számos ötlettel, módszerrel és önálló tanulásra is alkalmas tananyaggal tudom támogatni tanítványaimat saját igényeik szerint.

Fontosnak tartom, hogy az órák oldott hangulatban, érdekfeszítő témák feldolgozásával teljenek, hiszen a nyelvtanulás célja elsősorban a beszéd, kommunikáció és beszélni pedig arról van kedvünk, ami érdekel bennünket.

Ha szeretnéd fejleszteni a beszédkészségedet, ha nyelvvizsgára készülsz, ha külföldön dolgoznál, ha hosszú távra tervezel, ha csak egy néhány alkalmas frissítésre van szükséged, keress bátran!